<%=Club.Nombre %>

CF POBLA MAFUMET 4-1 CF IGUALADA


‘ABONATS A LA SEGONA FASE PER SALVAR-NOS'

Els blaus no materialitzen les ocasions amb empat a zero i acaben caient per 4 a 1 en el darrer partit de la primera fase.

Últim partit de la primera fase. Duel directe a la zona baixa. Els blaus necessitaven una victòria, a domicili, per poder-se aferrar a la salvació. Davant s’hi trobava un rival molt dinàmic, jove i amb talent. 

Durant la primera part, els blaus es trobaven ben col·locats sobre el terreny de joc. Amb aquesta situació es van veure poques ocasions, però hi va haver una molt clara, en que Huertas, davant del porter no va saber definir. Semblava que la història es repetia quan, tan sols dos minuts més tard, en una errada de marcatge, els locals obrien el marcador. Semblava increïble. 

A l’inici de la segona part, els igualadins van intentar-ho de totes les maneres, deixant les esquenes descobertes. Això ho va aprofitar el rival per fer el segon gol. Semblava impossible remuntar. L’equip estava jugant més directe, per poder tenir alguna opció. 

El duel es va tornar en un anada i tornada. Gimeno va poder reduir distàncies i l’equip va tenir ocasions per empatar, però es va arriscar massa i la Pobla Mafumet va matar el partit amb dos gols als minuts finals. 

Aquesta setmana, es realitzarà el sorteig per definir el calendari de la fase de permanència. 


Comparteix a: