<%=Club.Nombre %>

Cap de setmana amb els ültims amistosos pel futbol-11 i importants triomfs lliguers


Amb un balanç de 13 victòries per set derrotes i un empat deixem darrere el que per a molts dels nostres equips ha estat l’últim partit amistós, ja que el proper cap de setmana començaran les seues respectives lligues.

Pel que fa als tres equips que des de la setmana passada estan ja en competició oficial, dos d’ells es van fer amb la victòria: Amateur masculí i Aleví A, este últim guanyant al feu d’una de les Escoles amb més prestigi de la nostra provincia, pel que hem de felicitar a tots els integrants de l’equip que capitaneja Ruben Garrote. Precisament l’equip que no va poder guanyar el seu partit de lliga va ser l’únic que jugava a La Puríssima: el Juvenil de Corella qui no podia fer bo l’empat de la primera jornada.

Dels amistosos jugats, recalcar el balanç a favor en els duels amb el Soccer Inter-Action, després de guanyar quatre dels sis enfrontaments amb els de la Canal de Navarrés. I quasi ple al futbol femení en guanyar els dos equips de futbol-11 i empatar les més menudes de l’Aleví.

Sort pels equips de futbol-11 que el proper cap de setmana donaran el tret d’eixida a les seues respectives lligues, ja que la totalitat dels equips de futbol-8 ho faran el tercer cap de setmana d’octubre.


Comparte en:

  • X (Twitter)