<%=Club.Nombre %>

El Deportivo vs Rayo Ibense B, es vorà en directe al Facebook i la TV Comarcal


Dissabte es podrà seguir en directe el partit que ha de jugar el Deportivo Ontinyent davant el Rayo Ibense B, corresponent a la 5a jornada de lliga i que començarà a les 17:00. Serà a través de la Televisió Comarcal i a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Ontinyent i amb una prèvia des de les 16:45 al propi Camp de La Puríssima.

Amb el suport de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament ontinyentí, encapçalada per Oscar Borrell, esta serà la primera retransmissió en directe d’un partit a les nostres instal·lacions, existint la possibilitat de que no siga l’última ocasió en que puga oferir-se un partit en viu, dins de la intenció del Consistori de la nostra ciutat de combatre la Covid-19, amb els recintes tancats pels aficionats.

I tot açò gràcies a l’empresa local Ontitel, responsable de la instal·lació d’una antena wifi d’alta qualitat que possibilitarà que aplegue a tots els llars i als smartphones la senyal de l’encontre, que tindrà un post amb la veu dels protagonistes d’un enfrontament on els de Nacho Cantó buscaran continuar imbatuts i abastar el liderat del grup.

 


Comparte en: