<%=Club.Nombre %>

Prebenjamins i Querubí despunten en diferents tornejos


De nou este cap de setmana els equips de la FEBO han tornat a demostrar el gran treball que està fent-se a la nostra Escola, ficant el nostre nom als llocs de privilegi de diferents poblacions on s’han disputat tornejos post-temporada este darrer cap de setmana, aconseguint el Prebenjamí B ser Campió al 43 Trofeu de la Fira d’Algemesí.

Els xavals de José Mollà foren 2ns del seu grup després de guanyar els castellonencs del Primer Toque 2-1 i al CFB Gandia 1-0, perdent davant el Malilla 0-1. Als quarts de final superaren 2-0 el Craks, idèntic resultat que a les semifinals davant el Silla.

I en la gran final, i després de cedir el gol de l’empat als amfitrions del Ràcing Algemesí, per una jugada esportiva que honra tant a Mollà com el seu jove equip, els ontinyentins pogueren fer el segon gol que els donava el títol de Campions.

De reconèixer el fet que els únics que doblegaren als Prebenjamins, el Malilla, i que van fer el passadís de campions als de la FEBO en el lliurament de Trofeus.

També al mateix Trofeu, però en la jornada de dissabte, el Prebenjamí A no pogué superar els quarts de final, en caure davant Patacona per un ajustat 1-2. Anteriorment els de Garrote havien acabat segons de grup després de derrotar el Primer Toque 3-1, perdre 2-3 amb el Torrelevante, i per últim superar l’Aldaia 2-0.

També en jornada sabatina, els Querubins es desplaçaren a Gandia per disputar el Torneo Gandia Cup, on els d’Alberto Vidal aconseguiren fer-se amb el sots-campionat, en perdre 3-2 amb el UD Gandia. Els més xicotets dels que formen l’Escola de la FEBO, començaren guanyant 4-0 l’Oliva, per a cedir posteriorment davant els que serien els campions per 0-3. Les semifinals les superaren en doblegar 2-1 el Bellreguard, abans de caure de nou amb els organitzadors en la finalíssima.

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)