<%=Club.Nombre %>

Finalment l'Amateur Femení tornarà al Grup-2 de la 1a Regional Valenta


Valoració més que positiva després que la FFCV, després d’alguna renuncia (amb la corresponent substitució) per jugar a la 1a Regional Valenta, i que a sol·licitud del nostre Club, mitjançant el Coordinador dels Futbol Femení Quique Insa, ha desembocat amb el nostre Amateur Femení dintre del Grup-2.

Insa afirma que “des d’un principi l’haver de jugar amb equips del sud d’Alacant anava a condicionar molt al nostre equip, ja que moltes de les nostres jugadores viuen i estudien a València. És una bona noticia, tot i que anem a trobar-se amb equips molt forts, als quals alguns ja els coneixem de la passada temporada”.

L’entrenador  Pepe Pla ressaltava “la tasca feta per Quique a la FFCV, ja que no era lògic que ens enviaren a la part sud d’Alacant. Este grup va a ser molt complicat, ja que n’hi ha fins a sis equips que són filials, amb la major part de la zona limítrof de la capital, el que vol dir que de segur tindran un nivell alt. Les jugadores ja estaven il·lusionades amb la nova temporada, i ara amb este canvi de grup, la motivació extra estarà del nostre favor”.

Per últim una de les capitanes, Carla Salmeron apuntava que “la veritat és que el canvi a la lliga de València ens ha beneficiat perquè algunes de les nostres jugadores estan estudiant allí i és més fàcil que puguen compaginar-se els estudis i l'esport. Gràcies a Quique i a que Federació ens ha escoltat, contem amb un bon punt a favor que, sense dubte, ens ajudarà al llarg del desenvolupament d'aquesta nova temporada”.

Ara la lliga l’encetaran les de Pla a l’igual que la 2020/2021, visitant la UD Castellonense (vam guanyar 1-2), per rebre el 16/17 d’octubre a La Union Femenina Manises. L’últim encontre de la lliga 21/22 serà al camp del Levante UD SAD ‘D’. Ací tens el calendari complet del Grup-2.


Comparte en:

  • X (Twitter)