<%=Club.Nombre %>

Empat que sap a poc per l'Amateur Femení


Ocasió desaprofitada per les jugadores del nostre Amateur Femení per poder abandonar el darrer lloc a la classificació, en un partit a vida o mort que acabà amb empat a 0 davant el penúltim classificat.

Un enfrontament on les de Pepe Sanchis tornaren a estar negades de cara a gol, errant fins i tot un penal a la mitja hora de joc, que les haguera avançat al marcador, com també ho hagués fet una de les dues clares oportunitats de que disposaren al primer temps.

En la represa les alacantines tingueren la seua oportunitat (que fou l’única) quan Carmen tragué una mà fonamental per a impedir el gol visitant. La resta de l’encontre fou un domini constant de les ontinyentines, que feren a la portera d’El Campello la millor del partit després de fins quatre intervencions providencials.

Fins i tot Peri va tindre l’oportunitat de refer-se del llançament de penal, però el seu xut es va estavellar al pal. Tal fou la mala sort que alguns dels aficionats que s’aproparen a La Puríssima celebraren gol abans que una de les jugadores alacantines salvés l’esfèric a la mateixa línia de gol. Al remat un empat injust pels mèrits fets per casa equip, i que ha de ser positiu per a un futur no molt llunyà.

Les jugadores que presentà Pepe Sanchis foren: Carmen, Alba, Sara (Teresa 79’), Elisa (Rocío 58’), Ana, Mireia (Anahí 68’), Peri, Salmeron, Aitana, Júlia i Lucia (Eva 70’).

De nou el proper cap de setmana els espera un encontre que també serà a vida o mort, ja que és davant un rival directe com el SPA “C”, on les nostres tindran una nova oportunitat per abandonar la cua de la classificació.


Comparte en:

  • X (Twitter)