<%=Club.Nombre %>

Des de hui fins dilluns, acomiadem la 18/19


Apleguem a la fi de la temporada 2018/2019 amb un cap de setmana que pot deixar-nos fins a quatre Campions d’entre els nostres equips. I és que als ja sabuts Infantil B, Aleví A i Prebenjamí A, se’ls pot unir l’Aleví E.

Però açò no ho sabrem fins dissabte, quan els jugadors d’Àngel Guarner acaben el seu partit a L’Olleria, rival amb el que es juguen el campionat, ja que es troben empatats actualment amb 72 punts, i on als locals sols els val el triomf després de l’empat a dos en la primera volta, donat que els nostres alevins de segon any tenen un millor gol-average.

Altre partit amb el campió en acció serà el de l’Infantil A, que diu adéu a una gran temporada reben al Gandia, conjunt que assoleix l’ascens de categoria, i que jugaran abans d’un Cadet A que finalment no ha pogut mantenir la Preferent, a costa del seu rival este diumenge.

De la resta d’equips, sabrem en esta última jornada si l’Aleví A de Pepe Garcia acaba imbatut i si el Prebenjamí A de José Mollá tanca el curs lliguer guanyant tots els partits. També seran atractius els enfrontaments de l’Aleví B (4t davant 2n classificat) i del Benjamí A, qui defensa el segon lloc a casa del quart.


Comparte en:

  • X (Twitter)