<%=Club.Nombre %>

Amistosos i partis avançats i de lliga del cap de setmana


Atípic cap de setmana el que tinguérem, on la FFCV havia programat jornada de descans per algunes categories, fet que aprofitaren alguns dels nostres equips per jugar partits amistosos; si bé altres si competiren oficialment.

Dels que jugaren encontres corresponents a esta jornada, ens trobarem una gran alegria, com el triomf del Juvenil (tercer consecutiu) davant l’equip que ocupa el 3r lloc a la classificació. També jugaren els tres equips femenins, amb un resultat de cada color. Qui no va errar fou l’equip Querubí, que guanyava a domicili en esta segona jornada de la 2a fase, mentre que el Cadet C avançava el partit a jugar en Agullent (per les festes locals) on acabaren cedint.

I aprofitant l’aturada lliguera, el nostre Aleví A es va desplaçar a terres de la Safor per participar al XXXV Trofeu Ciudad de Gandia, on després de caure els de Toni Climent als quarts de final acabaren al cinquè lloc d’una competició que va reunir a vora 50 equips.

La fase de grups la lideraren després d’empatar a zero amb Tavernes de la Valldigna i derrotar 1-0 al Catarroja, per a posteriorment superar 2-1 a El Vedat. Abans de caure als quarts de final davant San José en els penals (havien empatat a 0), els nostres havien guanyat 2-1 als castellonencs del Primer Toque.


Comparte en:

  • X (Twitter)