<%=Club.Nombre %>

4 equips CAMPIONS a la FEBO esta 2019/2020


Amb la decisió que va prendre la FFCV la setmana passada de donar per finalitzada la temporada 2019/2020, un total de 4 equips de la nostra Escola es proclamen CAMPIONS de lliga, després de comandar molts d’ells la classificació durant quasi tot el que es portava disputat fins ara.

Així ens trobem que el Benjamí A, tal i com era de preveure, aconsegueix el campionat de forma immaculada després que els d’Ivan Arcos hagin guanyat els 19 partits que havien disputat. I ho fan no sols sent l’equip màxim golejador i el menys golejat, sinó amb Ferran Conejero com a pitxitxi de la categoria amb 38 gols.

Altre equip CAMPIÓ és el Querubí, qui després de fer el mateix en la fase regular, en esta segona fase repeteix l’abastat amb anterioritat, demostrant un any més que a Ontinyent tenim un bon planter i que des de ben jove està cuidant-se.

I l’altre conjunt que pot dir ben alt que són CAMPIONS és el Prebenjamí A de Sergio Aran, que després un gran duel amb el Ciutat d’Alcoi (únic equip que els va poder restar algun punt) durant tota la lliga, han demostrat ser més regulars, guanyant tots els seus partits a excepció del jugat en Alcoi.

Però l’equip que més ha sorprès proclamant-se CAMPIÓ ha estat el Benjamí D de Rubén Fuentes. I és que estos jugadors nascuts al 2011, han estat competint amb els d’un anys majors que ells, demostrant que tenen suficients arguments per a fer grans coses al mon del futbol, si be encara els resta molt per aprendre. Esta ha estat el seu homenatge.

L’enhorabona a estos grans Campions i els seus entrenadors pel treball realitzat, que de segur d’haver continuat tot amb normalitat, també hagueren finalitzat en el més alt de la classificació.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)