<%=Club.Nombre %>

Dissabte La Puríssima acollirà els amistosos dels 2 equips Amateur


Dissabte de vesprada tenim doble sessió de futbol amateur a La Puríssima, on tant l’equip de Cristian Ferrandiz com el de Pepe Pla van a disputar encontres amistosos en la seua preparació de cara a la nova temporada 2021/2022.

Per les fèmines serà el segon partit de pretemporada, després del triomf que diumenge van aconseguir a Miramar. Després de conèixer que van a militar al Grup-2 (també se les voran amb l’equip de la Safor), les de Pepe Pla jugaran amb el Ciutat de Xàtiva, equip que fa un mesos ha abastat la 1a Regional, buscant acumular minuts de cara a la temporada que començaran el cap de setmana del 2/3 d’octubre.

Per la seua part el Deportivo Ontinyent tancarà la pretemporada 21/22, donat que el proper cap de setmana els de Cristian encetaran la lliga rebent el Ciutat d’Alzira. El partit davant el Villena havia estat supeditat a una possible participació dels equips de 1a Regional a “La Copa Nostra”, sent sols els equips de 2a regional els que participen en esta primera ronda. El Deportivo esperarà rival a la segona ronda d’esta novedosa competició que atorga una plaça per un equip valencià a la Copa del Rei 2022/2023.

Tot i ser un amistós (l’últim), els nostres voldran ficar punt i final a la preparació amb un triomf, que seria l’únic dels 6 que s’hauran disputat, amb dos empats i tres derrotes per a un equip que a hores d’ara compta amb 6 noves incorporacions, dels 18 jugadors dels que disposa actualment el tècnic Ferrandiz.

 

 


Comparte en: