<%=Club.Nombre %>

Ja coneguem el nou escut


Ja tenim un nou i modern escut! Després de l’anual assemblea de la darrera setmana, estos dies hem conegut l’escut que representarà el nostre Club Deportivo Esport Base Ontinyent a partir d’ara.

Este serà el tercer que tenim en els vora vint anys d’història, després que l’actual directiva, encapçalada per Rafa Arcos decidira actualitzar-lo perqué s’adapte als nous temps, siguent un nexe d’unió entre els querubins i els equips amateurs.

Inicialment el 2001, amb Joaquin Gramage a la Presidència, la nostra Escola es va inscriure a la FFCV provinent de la Fundació Esport Base Ontinyent, creada per nombrosos pares que volien que els seus fills practicaren el futbol a la nostra localitat de manera federativa.

No fou fins 2012 quan de la mà d’aleshores president Miguel Angel Molina, l’antic escut es va modernitzar, després que el nombre d’equips es duplicarà respecte al seu inici a principi de segle, aprofitant que es creava l’equip amateur.

Ara en este estiu de 2019, i amb l’impuls que li s’ha donat a este equip representatiu del nostre Club mitjançant el suport d’un grup d’espònsors, el nou escut empren un nou camí ple d’il·lusió per tots els que formem l’Escola del Club Deportivo Esport Base Ontinyent.


Comparte en:

  • X (Twitter)