<%=Club.Nombre %>

FC LEVANTE LAS PLANAS 4–0 CF IGUALADA


‘BLOQUEJADES’

Les blaves no se senten còmodes en cap moment i cauen estrepitosament, en deu minuts finals erràtics.

Duel titànic a Sant Joan Despí, entre un dels conjunts capdavanters de la lliga i les blaves, que arribaven amb la moral ben alta, després de vèncer al Pardinyes.

Es preveia un cara a cara molt dur, on les grans favorites eren les locals. S’hauria de lluita per cada pilota, des del xiulet inicial.

I així es va donar, primers minuts molt intensos, sense un clar dominador i amb un joc més directe. El duel estava igualat i qui li donés pausa, seria qui tindria més opcions.

Amb el pas dels minuts, aquesta tranquil·litat la va posar l’equip local. El Levante Las Planas va controlar el joc i començava a arribar amb molt de perill a l’àrea de les igualadines. Font va ser l’encarregada de mantenir viu al conjunt de Cubí.

Tot i la resistència blava, al minut 37, una jugada per banda de les de Sant Joan Despí, va ser rematada per la davantera i va significar l’un a zero, amb el que s’arribaria al descans.

Les blaves van reaccionar a l’inici de la segona part, sent molt més intenses i sòlides en defensa. El partit anava avançant i estava ben obert.

Amb aquest panorama, les anoienques van donar un pas endavant, amb la intenció d’igualar el marcador. El resultat no va ser l’esperat i les locals van sentenciar el duel amb tres gols en menys de deu minuts. Un cop molt dur, que deixava l’Igualada sense premi.

La pròxima jornada, l’equip rebrà al Vic Riuprimer, un conjunt molt potent en atac.


Comparteix a:

  • X (Twitter)