<%=Club.Nombre %>

Cadet A i Infantil A ja coneixen els seus rivals i calendari


A falta de deu dies, ja s’han publicat els grups en la categoria Preferent, tant pel Cadet A com per l’Infantil A, on tots dos començaran i acabaran la lliga jugant com a locals i amb rivals molt semblants pels d’Angel Guarner com d’Ivan Arcos.

Així el Cadet A de Guarner encetarà la 2020/2021 rebent a El Clariano el Sedaví i l’acomiadarà fent d’amfitrió davant el Carcaixent el primer cap de setmana de maig del proper any. Un grup de 12 equips, d’on sols un tindrà opció d’ascens a categoria Autonòmica, mentre que els dos últims classificats estaran condemnats al descens, a més de quatre dels conjunts que finalitzen al lloc 10 en els sis grups de que consta esta categoria.

Per la seua part l’Infantil A que enguany entrena Ivan Arcos seguirà el mateix sistema de competició, i a l’igual que el Cadet A tancarà el curs 20/21 rebent el Carcaixent, siguent l’Oliva amb qui jugue el primer partit de lliga. Inclòs també al grup-4 els seus rivals són de les comarques de la Canal de Navarrés, la Ribera Alta i la Baixa, l’Horta Sud i la Safor.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)