<%=Club.Nombre %>

Inaugurat el nou camp de gespa a La Puríssima


Diumenge va ser un dia gran pels que formem la FEBO, a l’igual que per a tota la ciutadania d’Ontinyent i també per la gran família del futbol valencià, ja que els Camps de La Puríssima acolliren l’estrena d’un nou camp de futbol. Concretament un de futbol 8.

I per a este esdeveniment es va preparar una jornada especial, amb la celebració d’un Clínic de Futbol Base Femení, dut a terme pels responsables de la Federació Valenciana d’estes categories i que agradà a les joves jugadores que participaren i que no juguen federades.

Posteriorment la Selecció Valenciana Aleví Femení (dirigida per J.A. Menchero, i on jugà l’ontinyentina Laura Blasco Martínez), jugà un partit davant un combinat de jugadores d’edat infantil de la FEBO, que entrenades per Pau Calatayud deleitaren els assistents abans del torn dels parlaments institucionals, no sense abans deixar constància d’este acte en una fotografia pel record totes fusionades.

La part final de la matinal la inicià el President del Club Esportiu Base Ontinyent Rafa Arcos, qui agraí el compromís tant de l’Ajuntament local com de la pròpia Federació, per finançar esta nova instal·lació donat que l’entitat ontinyentina continua creixent any rere any. Posteriorment fou el President de la FFCV, Vicent Muñoz qui alenà als més joves a practicar futbol, sobretot recordant que és el futbol femení qui més està creixent en quant a nombre de llicències.

I ja per últim, el batle d’Ontinyent i President de la Diputació de València Jorge Rodríguez desitjà el millor tant al futbol femení com a la FEBO, al temps que feia entrega a la capitana de la Selecció Sub-12 femenina Laura Blasco, d’una placa commemorativa d’esta data, a l’igual que Muñoz feia el mateix amb la capitana del combinat ontinyentí Celia Àlvarez Calabuig (qui precedí a Laura l’any passat al combinat autonòmic). També assistiren a l’acte, el Secretari de la FFCV Salvador Gomar, així com el Regidor d’Esports d’Ontinyent Oscar Borrell, i altres companys de la Junta de Govern ontinyentina.

 

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)