Comença la 2a volta el Deportivo Ontinyent

Després de quasi tres setmanes sense competició lliguera, el Deportivo Ontinyent torna a la lliga esperant mantenir les bones sensacions que ens va deixar el darrer desembre, guanyant tots els partits que va jugar, que sumant els anteriors abasten un total de 16 punts de 18 possibles.

Serà diumenge quan l’equip visite a un CE La Font d’Encarròs (16:30) que com a local sols ha cedit davant el líder Gandia CF, després de les dues desfetes que va tindre als primers enfrontaments casolans.

Volem també ficar-se al dia repassant els números del primer equip, tant en quant a golejadors com a jugadors amb més minuts disputats al conjunt d’Angel Guarner, que ha vist com un total de sis jugadors s’han incorporat respecte als que feren la pretemporada este passat estiu, siguent cinc les absències des d’aleshores.

A la porteria els minuts se’ls han repartit per igual Aitor i Vallés, si bé Funez des de la seua aplegada a l’equip ha jugat els tres partits últims. La defensa està formada pels dos jugadors que més participació han tingut en estos 15 primers partits: Iñaki i Nando Muñoz (ho han jugat tot a excepció d’un i dos encontres). Els acompanyen Bernat i Tono amb més de 700’, siguent cert que el central Javi ha jugat els 540’ dels sis partits que està al nostre primer equip.

Sergi Sanjuan, Mendi i Cambreta superen els millar de minuts disputats, completant el quintet bàsic de la primera volta, als que hem d’afegir a Pablo Francés, i un Júnior que a les deu jornades en que ha participat, també suma vora set-cents minuts, xifra a la que s’apropa el jove Josep Moscardó per completar els que més temps han estat defensant la nostra samarreta.

Pel que fa als golejadors de l’equip de Guarner, trobem que està molt repartida esta faceta del joc, ja que Cambreta i Corella han marcat quatre gols, per tres de Pablo, Iñaki i Josep. Dos gols sumen Antonio, Pozo i Bernat, mentre que també han vist porteria Maxi (primer gol de la temporada), Mendi (portava mesos sense fer-ho) i Sanjuan. Completen els 28 gols Jabato i Chorques, ja en altres equips.

Vorem que ens depara este primer partit de la 2a volta a un camp del que el curs passat eixirem amb la major golejada rebuda en els últims anys.