Tots els equips de la FEBO ja han començat la temporada 18/19

Quatre dels equips que s’estrenaven este darrer cap de setmana, ho feren amb triomf, la major part d’ells, de forma contundent, com fou el cas del Cadet Femení, Aleví Femení i Aleví C, mentre que altres dos pogueren traure un empat en els seus desplaçaments: Benjamí D i Prebenjamí C.

També cal destacar l’important victòria de l’Infantil B, qui suma de tres en tres, igual que el Juvenil, el Prebenjamí A i l’Aleví A. I no podem oblidar-nos del monumental gol que va aconseguir el capità del Sanra i que tancava el triomf de l’equip amateur de la FEBO per 3-1 davant el Sax. Pau Calatayud executà una falta des del mig del camp, apropat a la banda dreta de l’atac roget, que es va colar al fons de la xarxa, sota la reacció estèril del porter alacantí minuts abans del descans. Amb este triomf (ja en van quatre consecutius), el Sanra va dormir líder la nit de dissabte, i actualment abasta el tercer lloc de la classificació.

Crònica del Sant Rafel 3  -  Sax  1

De nou una gran primera part dels d’Àngel Guarner, on sentenciaren un partit que si bé se’ls havia ficat de cara als 10’ amb un gol de Toni, el moment clau va aplegar amb la ràpida resposta al gol de l’empat del Sax, quan Aran tornava a ficar per davant el Sanra abans de la mitja hora, i sols quatre minuts després de l’empat visitant.

Els de Guarner no volgueren més sorpreses i treballaren de valent l’aspecte defensiu, muntant perilloses contres malgrat que no veieren porta. Fou als 40’ quan el gol “de la temporada” (per ara) portà la tranquil·litat al conjunt roget, que ja va saber nadar i guardar la roba durant el segon temps, jugant amb superioritat des del minut 84, si bé acabaren amb 10 per la lesió de Pau a l’últim sospir de l’encontre.

Jugaren pel Sanra: Aitor; Alex, Iñaki, Salva, Huertas, Toni, Aran (John 80’), Pau, Glodi (Navarro 53’); Francesc (Sanchis 70’) i Cambreta (Bernat 53’).

A la 6a jornada el Sanra es desplaçarà a terres peladilleres per enfrontar-se al Ciudad de Alcoy, equip que suma els mateixos guarismes que els ontinyentins, però amb pitjor gol-average.