<%=Club.Nombre %>

La carta dels entrenadors pels Reïs Mags


Amb l’imminent arribada dels Mags, alguns dels entrenadors de la FEBO, han fet aplegar els seus desitjos per a este 2019. Repassem què és el que han demanat:

Ivan Arcos (Benjamí B): “Continuar amb els bons resultats, el bon joc mostrat i les mateixes ganes d'aprendre i passarseu be jugant al futbol".

Alex Vilxes (Infantil B): “Para este 2019 deseo que los niños sigan disfrutando de jugar a este deporte, que sigan llegando a cada entrenamiento o partido con una sonrisa de oreja a oreja y que nunca pierdan la ilusión por superarse y poder llegar a ser mejores, ya que en estas edades el único techo que tienen es el que cada uno puede llegar soñar”.

Miquel Úbeda (Infantil C): “El meu desig és seguir gaudint del futbol i seguir aprenent cada dia amb els jugadors”.

Guillem Egea (Prebenjamí C): “M’agradaria que lluitarem fins l’última hora pels llocs de dalt de la classificació, ja que la lliga està apretada malgrat la distància del primer. També que els xiquets continuen creixent com estan fent-ho, ja que poc a poc van eixint els resultats i va veient-se la progressió de cada xiquet”.

Manu Balaguer (Benjamí D): “Poder estar fins al final de lliga lluitant pels primers llocs de la classificació i sobretot que al final de la temporada tot l’equip haja format un bon grup i pugam estar satisfets de l’esforç i companyerisme dels tots”.

José Mollá (Prebenjamí A): “Seguir disfrutant de la il·lusió que tenen els xiquets per practicar el millor esport que hi ha. I a nivell de club que conseguixca tots els objectius marcats durant la temporada i que seguixca creixent a nivell educatiu i a nivell esportiu”.

Pepe García (Querubí): “Que haya paz en el mundo y que todas las ilusiones de los ñiños se cumplan. Para la escuela que consigan todo lo que se propongan pero sobre todo que la ilusion de un ñiño permanezca sobre todo”.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)