<%=Club.Nombre %>

Alex Baldrich, capità del Juvenil "A": "Veig l'equip motivat i amb ganes de tirar endavant l'objectiu"


Hem estat parlant amb Alex Baldrich, capità del Juvenil "A". L' Alex és un dels molts nois de la casa i que està afrontant el seu últim any com a juvenil i el seu cinquè com a jugador del club en un equip que està competint a una categoria molt exigent com la Preferent, després de l'ascens des de Primera l'any passat. La temporada està sent complicada i l'objectiu és la permanència.
 

Tot i això l'equip no s'ha deixat anar en cap moment i ha anat evolucionant al llarg de les jornades, tal com comenta Baldrich; "crec que l'equip ha fet una evolució molt bona, les intensitats han pujat i ens hem conscienciat a poc a poc de com n'és d'exigent aquesta categoria. A mesura que anaven passant les dates hem tingut baixes, crec que això també ha afectat, però han anat pujant jugadors del B i crec que ho hem compensat bé."Li hem preguntat què creu que li ha faltat a l'equip en aquest primer any a Preferent, i el futbolista assegura que "crec que ens ha faltat això, tenir més experiència, gairebé tots els jugadors veníem de jugar a categories més baixes i ens ha costat acostumar-nos a aquests nivells d'intensitat i joc. Falta també haver-ho cregut més, perquè de vegades per la posició en què estàs pots creure que ets inferior, però hem demostrat que competim contra qualsevol i podríem estar més amunt a la classificació".

I és que l'exigència física d'aquestes categories et porta al límit: "veig l'equip bé físicament, sí que és veritat que ens falta una mica d'energia als minuts finals, tanmateix veig l'equip motivat i amb ganes de tirar endavant l'objectiu de salvar la categoria i aquesta és la clau perquè el puguem treure."


A més a més el capità del Juvenil "A" també ha parlat de la qualitat tècnica que tenen els seus companys d'equip i ha destacat que "hi ha jugadors a la plantilla que si treballen encara més segur arribaran més lluny del que estan perquè la qualitat hi és", tot remarcant la importància del treball en equip i el fet de recolzar-se entre ells: "també crec que hi ha força bon rotllo i companyerisme. Sí que és cert que quan el marcador es posa costa amunt potser ha faltat una mica animar-nos més entre nosaltres".Durant els últims anys el primer equip del Club Deportiu Blanes s'ha anat nodrint de jugadors blanencs i formats al planter blanc i blau. Pau Guinau, Marc Güera o Carlos Alcaraz són alguns dels futbolistes que s'han fet un lloc aquesta temporada a la primera plantilla i que l'any passat formaven part del Juvenil "A" que va ascendir. Li hem preguntat a l'Àlex si es veu en un futur formant part del primer equip del Blanes, i el jugador afirma que "crec que tenim prou qualitat per ser-hi i lluitar per tenir un forat, veurem l'any que ve."

Per últim li hem preguntat sobre l'experiència a Xipre, on una selecció de jugadors del planter del Blanes van anar a gaudir d'una estada d'una setmana amb el club professional Pafos FC. Per Baldrich "el viatge a Xipre ha estat una experiència apassionant, poder entrenar amb futbolistes professionals, veure les seves metodologies d'entrenament, com es preparen, el nivell que hi ha, ha estat molt interessant veure'l. Amb aquest viatge m'he adonat que el millor no està tan lluny poder fer un pas per ser un professional del futbol i aprofito també per dir als més petits que no perdin la il·lusió perquè mai se sap quan t'arriba una oportunitat així.
Agrair al club per donar aquesta oportunitat i espero que es pugui repetir l'experiència amb altres jugadors del club que s'ho mereixin."

 

 

 


Comparteix a: