<%=Club.Nombre %>

La banqueta del Cadet A té propietari: Cristòbal Pérez


Cristòbal Pérez Borredà (09/01/1992) és el nou entrenador del Cadet A per a la il·lusionant 2021/2022 que ens espera en este equip, que ja porta tres temporades lluitant i aconseguint importants èxits a la nostra Escola.

Natural de Xàtiva, té en poder el Nivell-3 d’entrenadors, a més d’una àmplia experiència com a responsable a les banquetes. Tot i no haver jugat com a amateur federat, si ha defensat els equips del seu poble fins a edat juvenil.

Com a entrenador va començar en equips de futbol-8 al Ciutat de Xàtiva, després de la fusió entre les escoles xativines, sent al mateix temps ajudant en equips de futbol-11 com a l’Infantil d’Autonòmica. Després de tres temporades es va incorporar a la disciplina del Dragon Force, on el van buscar per entrenar al Cadet C d’este Club.

Alevins i de nou el Juvenil han estat els altres equips que ha dirigit en esta entitat, descartant continuar el curs passat per centrar-se més en la vida professional, encaminada a l’ensenyament, en la seua vessant esportiva.

Cristòbal assegura que “tinc moltes ganes en este projecte, tot i ser nou per a mi el dirigir un equip de categoria Preferent. Però l’ambició per buscar l’ascens a Autonòmica ha estat detonant perquè accepte l’oferiment que em va transmetre Carlos Sempere, ja que en il·lusió i ganes no em guanya ningú”.

El nou responsable del Cadet A es presenta com a “dominador dels partits, amb el control del baló i buscar en tot moment la porteria rival, sempre seguint la metodologia que s’implante a l’Escola, ja que és una de les més fortes que n’hi ha a la zona, junt Alzira, Xàtiva i Alcoi”.


Comparte en:

  • X (Twitter)