<%=Club.Nombre %>

Tornà el futbol, esta vegada amb resultats molt variats


Va tornar el futbol després de l’ajornament del darrer cap de setmana, i ho va fer amb un balanç de 10 victòries, 5 empats i 8 derrotes, i on sols el Juvenil de Pepe Pla i el Cadet Femení de Pau Calatayud (equips que conten els seus partits per triomfs) foren capaços de sumar els 3 punts dels conjunts de futbol-11.

En futbol-8, tres són els que tenen la mateixa circumstància: ple de victòries. L’Aleví A, el Benjamí A i el Prebenjamí A es mostren immaculats en este inici lliguer, a l’espera de la imminent estrena del Querubí, qui amb tota seguretat començarà la lliga el proper cap de setmana.

Crònica del Sant Rafel 0  -  UD Montaverner  0

Primer partit on els d’Àngel Guarner es quedaren sense fer pujar cap gol al marcador, si bé és cert que una rematada d’Iñaki de cap, ja al tram final del derbi comarcal, l’àrbitre de l’encontre no la va concedir com a gol, una decisió que va indignar molt al central roget.

Un duel on el Sanra va portar el pes de l’encontre quasi durant els 90’, però on no sapieren definir, com ho havien fet en els anteriors partits. Els deixebles de l’ontinyentí Sergio Francés tingueren contades ocasions per avançar-se al marcador, però entre els defensors rogets i un encertat Aitor, privaren el Montaverner d’aconseguir el gol.

I així anaren passant els minuts, amb un Sant Rafel superior als groguets, però que no materialitzava cap de les oportunitats de marcar, i on els màxims golejadors de la categoria (Cambreta i Francesc amb 5 gols o Aran amb 4) semblava que tingueren la pólvora mullada en este dia.

Jugaren pel Sanra: Aitor; Navarro, Iñaki, Salva, Huertas, Christian (Toni 75’), Pau, Aran (Manu 84’), Bernat (John 57’), Francesc (Glodi 66’) i Cambreta.

Ara cal passar pàgina i pensar en els 3 partits que tenen lluny de casa en 10 dies, ja que el partit pendent de la 6a jornada, el jugaran este proper dijous visitant al Ciudad de Alcoy, equip amb 12 punts per 13 del Sanra. Posteriorment, serà a L’Alcúdia de Crespins on es desplacen els d’Àngel Guarner per complir amb la 8a jornada de lliga, i ja el 10/11 de novembre el calendari de lliga els portarà a jugar a Moixent.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)