<%=Club.Nombre %>

Els dos prebenjamins se la juguen a la Copa Federació


Nova cita important pels equips Prebenjamins de la FEBO, ja que tant l’equip A de Rubèn Fuentes, com el B de José Mollà, es jugaran este proper diumenge l’accés a la Fase Final de la Copa Federació.

Serà com sempre a les instal·lacions d’El Planter DV7, a Puçol, on tindrà lloc la ronda semifinal, amb passaport per a 6 conjunts de cada edat, i a la que tant l’equip A com el B accediren després de guanyar-seu al terreny de joc fa uns mesos.

Per un costat els de Garrote s’enfrontaran dins del grup C a: Juventud Manisense (10:10), Torrent CF (11:55) i Contaudit Almàssera (14:15). Sols els primers de cadascun dels 7 grups accedirà directament al partit de semis, mentre que els 2ns i els 3 millors tercers tindran una nova oportunitat per jugar un partit que els ficaria a eixa ronda semifinal.

Salesians Borriana, Malilla, Foios Atl, Cracks, Gandia, Sedaví, Levante i Bétera són uns dels possibles rivals dels ontinyentins en la lluita per un lloc a la Fase Final de la Copa.

Al mateix temps, els més menuts dels Prebenjamins també lluitaran per una de les 6 places en joc a la jornada final del dia 27 de maig. Per a estar ahí, els de José Mollà hauran de jugar inicialment contra: Xirivella CF A (10:10), València CF SAD D (12:35) i Caxton College B (14:50), tot açò després que juguen el seu partit de lliga a Muro, on amb tant sols un punt seran Campions, o fins i tot sense puntuar, sempre depenent del que passi divendres en Albaida entre els locals i l’Atzeneta.

L’eliminatòria semifinal la jugarien sempre que abastaren un dels dos primers llocs a  la fase de grups. Cas de ser 1r, el rival dels de Mollà seria el 2n del grup format per Fonteta, Alaquàs I Walter, Alboraia i Silla; mentre que en cas d’ocupar el 2n lloc se les vorien amb el líder del grup K, on estan Cracks, Massanassa, Canet i Levante.

Esperem que els nostres benjamins tornen a Puçol el proper 27 de maig, per acompanyar el Benjamí B, qui aconseguí lloc el darrer 15 d’abril. Sort!!!

 


Comparte en:

  • X (Twitter)