<%=Club.Nombre %>

Laura Blasco torna a la convocatòria Sub-12 autonòmica


La jugadora de l’equip Aleví/Benjamí de la FEBO Laura Blasco, ha tornat a estar convocada per la Selecció Valenciana Sub-12 de futbol-8, que este proper dijous 11 de gener de 2018 realitzarà un nou entrenament.

Esta serà la 4a citació per les joves jugadores valencianes, que estan preparant el Campionat d’Espanya de Seleccions. Cal recordar que la davantera de l’equip entrenat per Julio Villa, ja va acudir a la 1a cita (16-novembre-2017), on estigueren convocades les jugadores d’equips de la província de València.

Posteriorment Castelló de la Plana i la Vila Joiosa, han estat respectivament les seus de la 2a i 3a convocatòria a nivell provincial. Per a este dijous, un total de 24 futbolistes, ara sí, de tota la Comunitat Valenciana seran les que es posen sota les ordres del seleccionador autonòmic José Andrés Menchero, qui esta perfilant el grup definitiu que defensarà els colors valencians.

La cita és de nou al camp “Miguel Monleón” de Picassent, on Laura ha estat citada a les 17:15, per a començar l’entrenament a les 17:45. Sort per a esta jugadora de la FEBO, qui pot fer història al futbol femení d’Ontinyent.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)