<%=Club.Nombre %>

Els primers amistosos de pretemporada coincidiren amb el III Memorial Oscar Martínez


El darrer cap de setmana es van jugar els primers partits amistosos de quasi tots els equips de la nostra Escola, on malgrat alguns resultats favorables pels nostres, es va notar que aplegaven als mateixos amb tant sols un parell d’entrenaments, a excepció és clar de l’equip amateur, qui va afrontar divendres l’últim amistós de la pretemporada.

En la majoria dels enfrontaments, el rival fou el Ciutat de Xàtiva, entitat que ja portava unes setmanes de pretemporada, i als que vam aconseguir superar en quatre dels duels, a més del que aconseguírem en prebenjamins davant l’Alzira. El proper cap de setmana, més partits de pretemporada, amb la participació ja dels equips femenins, i on el Deportivo Ontinyent s’estrenarà en lliga diumenge a les 17:30 davant La Font d’Encarròs a El Clariano.

Un Deportivo que divendres va superar al CF Aielo en el que era el III Memorial Oscar Martínez Juan, i on l’actuació d’Alberto Cambra, qui amb un hat-trick va decidir l’encontre, fou estel·lar, afegint-se al 4-0 Mendi. Ni que dir que en la prèvia de l’inici, els pares i germà del malaurat Oscar reberen un detall de part del nostre Club.


Comparte en:

  • X (Twitter)