<%=Club.Nombre %>

Seydouba i Nayala ja són del Vila-real CF gràcies al conveni amb els groguets


La família del Club Deportivo Esport Base Ontinyent, i la Llopis Gandia en especial, es troba d’enhorabona després de l’anunci de que dos dels seus jugadors, Seydou i Nayala la temporada 2021/2022 defensen els colors del Vila-real, fruit del conveni vigent que té la nostra entitat amb la castellonenca.

En un acte on el Director Esportiu de la nostra Escola (i llegenda viva del Villarreal CF) Pascual Donat va exercir com a mestre de cerimònia, els joves jugadors no van amagar la seua alegria i emoció per donar este pas tant important en la seua trajectòria esportiva.

Amb els que han estat els seus entrenadors: Pau Calatayud (Amateur Femení) amb qui ha coincidit quatre temporades i Ivan Arcos (Infantil A) i davant els seus pares, tant Nayala com Seydou van fer un repàs del que suposava anar-se’n a un Club com el Vila-real CF.

La jugadora central explicava que “busque créixer a nivell individual, tot i deixar darrere molt bones companyes que he tingut estos darrers anys; que de segur que sense mi van a continuar aconseguint el que desitgen. És una de les coses que jo volia aconseguir des de fa molt de temps”.

Per la seua part el jove Seydou manifestava que “desde que er pequeño he soñado jugar en un Club grande, y poder jugar en 1a División; y gracias a mi entrenador Ivan he conseguido dar este importante paso. Nunca me olvidaré de mis compañeros, pues son lo mejor que me ha pasado”.

Així, Pascual Donat els aconsellava que “disfruten ja que van a estar en unes instal·lacions magnífiques i amb uns molt bons entrenadors. És un dia dels més bonics, ja que vorer que dos jugadors de la nostra Escola se’n van a un Club que porte al meu cor, m’ompli d’alegria. Ells sols són els primers”.


Comparte en:

  • X (Twitter)