<%=Club.Nombre %>

Jordi Felipe, Hugo Revert i José Cambra, convocats per la Selecció Valenciana


Continuen les convocatòries de les diferents Seleccions Valencianes de categories inferiors, on els jugadors de la FEBO estan siguent uns habituals, com en el cas de Laura Blasco esta mateixa setmana.

Este dilluns 29 de gener serà el torn dels xics, on dos jugadors de l’Aleví A han estat convocats pel 6é entrenament que faran els de David Garcia Soler al camp La Solana de L’Olleria. Es tracta dels migcampistes Hugo Revert Vidal i de Jordi Felipe Pastor que junt a altres 39 jugadors de la zona Alberic/Gandia, buscaran demostrar la seua cabuda en este combinat que prepara els propers tornejos nacionals.

També pel dilluns ha estat citat de nou el jugador del Cadet A José Cambra Albero. Esta vegada serà a Benimodo on el migcampista ontinyentí repetirà entrenament/partit sota les ordres de Juan Pérez Sarrión, responsable de la Selecció Comarcal Sub-15, qui ha convocat a un total de 18 jugadors.

Prèviament tots tres jugadors han d’afrontar els seus partits d’este cap de setmana amb els seus respectius equips. Així mentre que Cambra buscarà de consolidar la segona plaça (abastada la setmana passada) davant l’Oliva, els alevins Revert i Felipe tractaran de fer el mateix, sempre i quan sumen la novena victòria consecutiva.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)