<%=Club.Nombre %>

Sols els penals privaren l'Aleví B d'estar a les semifinals de la Copa


Sols els penals privaren l’Aleví B de classificar-se per la ronda semifinal de la Copa Federació, després que els de Manolo Alemany caigueren davant el Colegio Salgui B.

La matinal començava de cara pels de la FEBO, qui superaven el Torre Levante D per 0-2, caient a segon partit per 3-1 davant el Fundació VCF B. En l’enfrontament on un dels dos equips es jugava l’accés als vuitens de final, els d’Alemany empataren a dos gols amb el Torrent B, resultat que els valia per passar de fase.

En la ronda eliminatòria els esperava ja un primer de grup, concretament l’Alboraia UD D, a qui superarien per un solitari gol dels ontinyentins. I ja als quarts de final, els va tocar vores les cares un conjunt que en tot el matí no havia encaixat cap gol, ni a la fase de grups ni en els 1/8, on guanyaren 6-0. Doncs l’Aleví B no sols els va marcar, sinó que a més ho feren per partida doble, deixant un resultat final d’empat a 2, el que portà els dos conjunts a la tanda de penals, on els del Colegio Salgui B obtingueren el passe a la següent ronda en superar els nostres xavals.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)