<%=Club.Nombre %>

VALORACIÓ 2022 - TOT PER A LA FAMÍLIA BLAVA


El president del CF IGUALADA vol expressar unes sinceres paraules de resum d’aquest any:

Estem molt satisfets de com ha anat l'any; aquella visió de Club que ens vàrem proposar fa 8 anys, cada dia és fa més realitat. La formació esportiva i humana dels jugadors i jugadores del club ha de ser el pal de paller diari.

Per a desenvolupar aquesta tasca ha calgut fer amb un model organitzatiu; un model que no ha de diferir molt del model escolar. L'aprenentatge ha de ser una evolució lligada amb el creixement físic i psíquic del jugador i jugadora.

Això que es té molt clar a les escoles: un infant aprèn progressivament, en el futbol, masses vegades, es vol anar molt ràpid. Es vol que el nen i nena ja jugui com ho fan els adults que veiem a la tele; i si no ho fan pensem que tenen mala formació i ja "no" arribaran a ser professionals. Això també pot passar amb un entrenador/ra; pensar que si el seu equip no juga com els "grans" es que està fent una mala feina; tot el contrari; ha de pensar en la formació en les escoles, en la formació evolutiva; i sobretot , en els inicis, mai quartar la iniciativa "individualista - egoista" que té tot nen/a; allà ha de mostrar tot el que porta dins, i que de ben segur li servirà molt en el futur.

Estem molts satisfets dels companys de junta; cadascú amb unes tasques concretes, i tots junts caminant amb la mateixa visió

També ens sentim orgullosos de tot el cos tècnic: de moltes edats, amb constant formació esportiva i relacional; hem de garantir a les famílies un molt bon tracte; els formadors poden ser un mirall pels seus fills i filles.

A nivell econòmic el CFIgualada segueix, molt escrupolosament, el pressupost marcat any rere any, i aprovat en assemblea. Tot es reverteix en el club, i principalment en el futbol base. Una estructura professional i a la vegada amb alt voluntariat: gestió administrativa, gestió federativa, gestió formativa, gestió logística, gestió material, serveis varis: fisioterapeutes, porters, psicologia...; i mantenir i adaptar les instal·lacions el millor possible. Hem fet millores a vestidors primers equips, millores en oficines, hem creat sala de vídeo i sala d'estudi pels infants que volen estudiar abans i després dels entrenaments, estem millorant el bar...; tot per a la família blava

A nivells d'equips procurem que tots tinguin un bon servei formatiu global (360º). Per això la direcció metodològica, la direcció de coordinació, els coordinadors d'etapa, els entrenadors i els adjunts, estan en constant contacte i formació. Només així podem tenir altes probabilitats de garantir tot el que hem previst.

Tenim equips en quasi totes les categories, així cada nen i nena es pot adaptar al nivell futbolístic que millor s'adapta a ell. El principal és la millora diària i gaudir de l'esport.

Els primers equips, que moltes vegades són la imatge del club, són els equips on hem de veure reflectits el treball fet a la base. Un treball que ha de ser-ho tant en l'aspecte esportiu com en el personal. Volem bons jugadors/res, però que siguin bones persones.

Només queda desitjar un bon any a tota la família blava, i que tots els desitjos blaus es compleixin, principalment la bona Salut per a tothom. Visca el CFIgualada;  Visca la família blava. 

#SomBlaus #SomBlaves


Comparteix a:

  • X (Twitter)