<%=Club.Nombre %>

Dos partits s'avancen a huí en este cap de setmana


Este mateix divendres comença una nova jornada de futbol pels nostres equips, que acabarà el proper dimecres amb els partit que ha de jugar l’Aleví A en Sueca. Ahir el Benjamí A va jugar el partit ajornat de la 4a jornada per la gota freda, i on els d’Iñaki Gandia es desplaçaren a Cullera, on aconseguiren mantindre la ratxa immaculada de victòries, guanyant 0-5.

Este cap de setmana comença amb els desplaçaments de l’Infantil C a Aielo per visitar el líder del grup, i de l’Aleví E que jugarà a casa del Ciutat d’Alcoi. Altres partits a destacar són els que jugaran els equips de fèmines, ja que mentre el Cadet es jugarà el primer lloc amb l’Alzira, l’amateur s’enfrontarà amb l’altre conjunt que encara no ha sumat cap punt en este inici lliguer, la Union Femenina Manises B, tots dos a La Puríssima.

El Benjamí D disputarà també un partit emocionant al camp del CH La Salle B, qui està empatat amb els de Manu Balaguer. I també es preveu igualat l’enfrontament del Sanra, qui visita diumenge al Moixent, qui està un punt per darrere dels d’Àngel Guarner.

Un cap de setmana que tindrà 3 enfrontaments contra l’Oliva i el Ciutat d’Alcoi i un parell davant l’Ayorense i l’Alginet, i on l’equip Querubí començarà la competició jugant a La Puríssima dissabte a les 12:30, i on sols es quedarà per jugar el Prebenjamí C de Guillem Egea.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)