<%=Club.Nombre %>

Nacho Cantó compleix la 1a setmana com a Director Tècnic de l'Escola


Nacho Cantó ha complit la seua primera setmana com a Director  Tècnic de la nostra Escola, com a conseqüència de la recent paternitat de M. A. Mullor, persona que estava exercint este càrrec tant important dins de qualsevol Escola de Futbol. Per això ens hem ficat en contacte amb el també entrenador de l’equip Amateur per saber les seues sensacions al respecte.

Nacho. Com valores esta primera setmana de treball a la direcció tècnica de l’Escola?

De moment és continuar amb la feina que estava fent Mullor: revisant i avaluant els entrenaments de tots els equips, per a que, dins de les possibilitats que tenim, els equips continuen entrenant com volem.

És una experiència nova per a tu. Com ho has viscut?

Doncs és una situació que no es treballa als cursos d’entrenadors esta de les classes online i amb espais reduïts, però he de confirmar que els diferents entrenadors que n’hi ha a la FEBO, estan “currant-seu”. Jo per la meua part intente millorar coses que els entrenadors des de la seua perspectiva no poden vorer, ja que estan dirigint la classe, i així li ho vaig transmetre a Pascual: quan més gent mirant, més situacions es poden corregir.

Com va sorgir la idea de fer-te càrrec de la direcció tècnica?

Home, tot va vindre per la paternitat de Mullor, i al  quedar eixa figura vacant i donar-se la circumstancia que jo estic en ERTE, Pascual sent sabedor m’ho va oferir. Jo de matí revise els entrenaments que tots els entrenadors adjunten a la plataforma habitual que tenim de treball, jo ho valore i si és el cas modifique qualsevol exercici, i ja de vesprada són els entrenadors els que passen els enllaços tant als coordinadors com a mi, perquè pugem estar connectats durant les sessions. És una experiència molt positiva per a tots, ja que podem aprendre situacions noves que ens ajuden a créixer com a entrenadors.

Difereix molt el treball virtual al que es fa als terrenys de joc?

Primerament dir que quan abans pugam tornar als terrenys de joc serà una gran alegria, no sé si la suplència de Mullor ja haurà finalitzat. Però el que és evident que el treball a peu de camp, tant pels jugadors com pels entrenadors, és molt millor, ja que els xiquets el que volen és baló. Ahí és on pots corregir, humilment, les coses que tant als entrenadors, jugadors com a equips ens fan créixer.

Resten pocs dies perquè les autoritats es pronuncien de cara a tornar als terrenys de joc. Com ho veu Nacho Cantó?

Jo les sensacions que tinc ara mateix, tot i que sóc optimista, és que fins a final de mes no tornarem. És cert que el pico dels contagis estan baixant, però fins que la situació no millore més, no es reprendrà la competició. A més trobem que a mitjans del març està la festivitat de Sant Josep, el que poden aprofitar per a iniciar-ho tot a finals d’este proper mes de març.

Creus que s’optarà per completar la primera volta i donar per acabada la 20/21, o buscaran jugar-ho tot, el que implicaria jugar fins quasi juliol?

No crec que vullguen liquidar una altra temporada sense descensos i ascensos. I ja dic que si tornem a jugar en abril, i tenint en compte que resten al voltant de 5/6 jornades, ens plantaríem a meitat de maig amb la meitat de la temporada, que és una de les condicions que s’han dit per a donar per vàlida la present temporada. Ahí donarien punt i final i ja a preparar la següent campanya.


Comparte en:

  • X (Twitter)