<%=Club.Nombre %>

Molts amistosos en un cap de setmana de grans partits decisius


Emocionant cap de setmana el que ens espera, tot i que anem a tindre un bon grapat de partits amistosos, ja que fins a 8 dels nostres equips finalitzaren la setmana passada la 1a fase de la lliga, i on tant sols l’Infantil D (qui es va clavar en l’últim encontre a la fase d’ascens) es quedarà sense jugar estos dies.

Una jornada amb molts desplaçaments dels nostres, destacant per damunt de tots ells el que ha d’afrontar el Prebenjamí B, qui defensarà el liderat al feu del segon classificat; cas semblant al del Cadet C qui visita al 3r classificat en la seua lluita per mantenir el liderat del grup. També serà atractiu el duel que enfrontarà els dos únics equips que van guanyar la 1a jornada a la lliga Or en categoria Cadet Femení.

Dels encontres que podrem vorer a La Puríssima sols tres són de lliga, i tots ells amb molt en joc. Primerament serà la matinal de diumenge amb el duel de dos equips parells, com són l’Aleví C i el seu contrincant. I ja de vesprada els plats forts del cap de setmana: els dos amateurs, sent primer el Deportivo qui busque recuperar la 2a plaça del grup, i una vegada finalitze este xoc les fèmines es jugaran mitja temporada amb el primer duel d’esta fase de permanència.


Comparte en:

  • X (Twitter)