<%=Club.Nombre %>

Diumenge 23 serà el torn de la resta dels Tornejos 2019


Si ahir anunciàvem la configuració del XIX Trofeu Nacional Ciutat d’Ontinyent de futbol-8, hui és el torn de desgranar la resta de tornejos que es disputaran este proper diumenge 23 de juny: El IX Trofeu Aleví Provincial “FEBO”, l’edició IX del Trofeu Prebenjamí “Paquito Llopis” i el XVI Trofeu Benjamí, tots ells als Camps de La Puríssima.

Estos tres tornejos, a diferència del Nacional Aleví, mantenen l’estructura fixada per a l’anterior data de disputa. Així els Prebenjamins estan repartits en dos grups: l’A format per FEBO A, EF Ciudad de Yecla, UE Crevillent i Elitei Project d’Elda, i el B amb els Prebenjamins de la FEBO B i C junt a SCD Intangco Elche i Ilicitano Sporting CF.

Pel que respecta als Benjamins, estos seguiran el mateix format, amb vuit equips enquadrats en dos grups: al Gup A trobem junt el Benjamí A a EF Ciudad de Yecla, Elitei Project i CP Villarobledo; mentre que al Grup B, junt els Benjamins B i D de la FEBO, estaran el Celtic Elche i SCD Intangco Elche.

I pel que respecta al Trofeu FEBO de categoria Aleví, Moixent i Bocairent completaran els dos triangulars previs a les semifinals. Mentre al grup A estaran els de la Costera amb els equips C i E de la FEBO, en el B trobem als bocairentins junt els equips B i D de la nostra Escola.


Comparte en:

  • X (Twitter)