<%=Club.Nombre %>

A Beniopa també ven dominar els equips de la FEBO


Sort dispar en altres dels molts tornejos on l’Escola de la FEBO va estar present este darrer cap de setmana, i d’on dos primers llocs se’n van vindre cap a Ontinyent.

I és que mentre a Polop de la Marina, el Benjamí B es va vorer sorprès als quarts de final, en Beniparrell tampoc tenia molta sort l’Aleví D. Fou al Trofeu Poble de Beniopa on tant l’Aleví A com l’Aleví B eixien victoriosos de la seua participació, mentre que el Benjamí D ocupava el tercer lloc.

Dissabte l’Aleví D de Fran Pla començava amb bon peu a Beniparrell, superant el Mislata per 3-0, però després de perdre amb el Soccer i Atlètic Amistat tots dos partits per 2-1, no pogueren passar de fase, en part a que tant sols afrontaren esta jornada futbolística amb tant sols set jugadors.

També dissabte, però al Roís de Corella, el Benjamí D de Manu Balaguer malgrat començar sense fortuna el torneig de Beniopa, va finalitzar en tercer lloc. Els de la FEBO caigueren derrotats per 7-0 amb el Ciutat d’Alzira i 4-1 front el Sollana, però després de guanyar 1-0 el Dènia i empatar a dos amb L’Olleria, es classificaren pels quarts de final.

En esta eliminatòria superaren 3-1 el CFB Castelló, però el semis es toparen amb un Sollana que els tornà a derrotar, esta vegada per un ajustat 2-1. Ja al darrer partit, els nostres es feren amb el tercer lloc en vèncer 5-1 de nou a L’Olleria.

L’altre equip que va competir dissabte a Beniopa fou l’Aleví A, qui es va proclamar campió després de ser primer del seu grup en guanyar al CFB Castelló 3-0 i als amfitrions per 8-0, empatant l’altre partit amb el FBC Catarroja a dos gols.

Els de Pepe Garcia i Ivan Arcos accediren a les semifinals en derrotar 6-1 al Llutxent CF, havent de superar esta fase al llançament de penals després d’empatar a un gol amb el Patacona CF. En la finalíssima no tingueren pietat del Catarroja, al que superaren per un clar 6-1, fent-se amb el títol de Campions.

I ja diumenge, a les mateixes instal·lacions de la Safor l’Aleví B repetia l’èxit al fer-se amb el primer lloc d ela seua categoria en guanyar els set partits que jugaren. En la fase de grups superaren 4-0 els locals, 2-0 al Sollana, i 7-0 tant l’Ondara com el Castelló. Posteriorment derrotaren 6-0 el Dènia als quarts de final, 2-0 al Patacona en semis i per un ajustat 1-0 al Colegio Salgui, fent-se amb el primer lloc els de Pepe Garcia.

I per últim diumenge el Benjamí B d’Ivan Arcos va participar al Nova Cup de Polop, on després de guanyar tots els partits de la primera fase van quedar eliminats als quarts de final davant Lacross Babel (qui perdria la final) per 0-2. I això que els nostres s’havien mostrat superiors tant al Albasit 3-2, Promeses Elche 3-2 també i al Gandia, al que guanyaren 2-0.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)