<%=Club.Nombre %>

El Coordinador del Futbol Femení ens fica al dia


Continua la preparació dels equips del nostre Club de cara a  la propera temporada 2020/2021. I per a saber com es troba està tasca al futbol femení, qui millor que el Coordinador d’esta secció Quique Insa per a que ens fique al dia.

Quique. Quines novetats ens pots avançar pel proper curs?

Doncs que anem a recuperar a jugadores per l’amateur que, per problemes d’estudis, havien deixat de competir com per exemple Sara Palmí o d’altres que encara no puc avançar-te, així com una noticia “bomba” que en breu anunciarem.

Vols dir que n’hi haurà continuïtat al futbol femení?

Bàsicament si. Enguany continuarem amb Ana Alcaraz i Guillermo Amigo com a entrenadors dels equips de base, si bé Pepe Sanchis no estarà al front del primer equip.

Costa reinventar-se cada any?

Si. Molt. I este any ens està costant molt, ja que de nou l’Aleví/Benjamí torna a tindre moltes jugadores que passen de categoria i novament hem de fer un treball intens per a reconstruir-lo, ja que és l’equip més menut de tots els que tenim. És cert que no serà tant exagerat com la temporada passada, però esperem tornar a tindre sort amb les joves jugadores que formen este conjunt.

Com has pensat actuar perquè no patixca tant l’amateur?

Home, enguany l’objectiu és motivar-les al 100% i exigir-les el compromís que altres anys ens ha faltat. Esta 20/21 anem a tindre un Amateur format per jugadores que s’han format a la nostra Escola des de ben menudes, el que és molt gratificant.

Com ha afectat este Covid-19?

Òbviament positivament, ja que ens ha evitat el descens del primer equip, ja que si bé pense que haguérem pogut sumar eixos tres puntets per eludir el descens, la veritat és que hem estat coquetejant tota la temporada amb el descens, però per circumstàncies nostres. Espere que esta aturada que hem tingut haja estat perquè les jugadores puguen tornar amb moltes més ganes.

Quan reinicieu els entrenaments?

Doncs a falta de confirmar els dies i horaris, puc avançar-te que esta propera setmana encetarem els entrenaments de tecnificació per fer que coincideixen les jugadores que la propera temporada compartiran equip.


Comparte en:

  • X (Twitter)