<%=Club.Nombre %>

Ramon Cambra torna al Deportivo Ontinyent, debutant ja com a titular


Ramon Cambra Cambra (16/06/1998) ha estat l’última incorporació del Deportivo Ontinyent, després d’haver disputat ja alguns partits durant esta pretemporada i finalment haver convençut a l’entrenador Cristian Ferràndiz.

Este central ontinyentí va debutar dissabte al partit jugat a Bocairent, formant part de l’11 inicial. Format a la nostra Escola torna a un equip amb el que ja va competir fa unes temporades, abans del seu pas pel Bocairent i l’Albaidense. I és que Ramon va passar per tots els equips de la FEBO, defensant ja en juvenils la samarreta de l’Ontinyent CF, i debutant com amateur com hem dit al nostre 1r equip.

Després d'haver estat fent la pretemporada, per fi podem dir que tornes a casa....

Doncs si. Després de dos anys sense poder jugar de forma continuada per temes laborals, he tingut esta oportunitat que no vull desaprofitar.

Supose que no ha estat el millor debut, ja que a Bocairent vau caure precisament davant un dels teus ex-equips...

Doncs la veritat es que ho esperàvem. Sabíem on anàvem i quin equip tenien davant, si no estàvem al 100% durant els 90min,sabien que ho tindríem complicat… i així va ser.

Quines sensacions es respiren al vestidor després de 3 jornades i altres tantes victòries, sent líders en solitari??

Les sensacions son molt bones. L’equip esta treballant molt bé i amb moltes ganes i il·lusió de fer una gran temporada i aconseguir l’objectiu de pujar a Preferent.

Que aporta Ramon Cambra al Deportivo Ontinyent?

Intente aportar treball i ganes a l’equip. I intentar aprofitar totes les oportunitats que el míster hem done per guanyar-me un lloc en l’equip.

I pel proper cap de setmana: derbi al més alt a Benigànim. Com s'afronta este duel entre equips cridats a l'ascens a la Preferent?

Tots estem esperant este partit amb moltes ganes. Sabem que una victòria allí ens donaria molta confiança per a la temporada i un gran pas per aconseguir l’objectiu que t’he comentat.


Comparte en:

  • X (Twitter)