<%=Club.Nombre %>

Derbi de retrobaments per a Mompó, Cambra i Mateu


Diumenge anem a viure un enfrontament històric a la nostra ciutat, un DEERBI, un duel entre els dos equips que comanden la classificació al VIII grup de la 1a Regional, un encontre que va a reunir a El Clariano a molts jugadors que han compartit vestidors als Camps de La Puríssima, i on trobem a tres jugadors del nostre Deportivo Ontinyent, que esta temporada han tornat a casa després del seu pas en l’estrena del 1931.

I és que molts són els jugadors de l’actual Ontinyent 1931 que s’han criat al Club Deportivo Esport Base Ontinyent, com per exemple Alberto Osoro, Lluis Felipe, Marc Gonzalez, Omar Cortés, Jorge Garcia, Pablo Francés, Marc Pomer, Júnior, Evelin Popov, Ruben Garcia, Diego Cambra, Carlos Mora, Quico Vidal... Però anem a centrar-nos amb els que són actualment jugadors del nostre 1r equip després de la seua estada la temporada passada a El Clariano, que són el porter Jordi Mompó, es migcampista Sergio Mateu i el lateral Àlex Cambra , qui aplegà iniciada la present temporada.

Que significà per a tu este derbi?

J.Mompó: Significa un partit més. Està clar que és un encontre molt esperat per part dels aficionats, però al fi i al cap hem de ser conscients de que el que està en joc és el mateix que en qualsevol altre partit: tres punts que hem d’intentar aconseguir. No obstant, no deixa de ser especial pel que va ser l’any passat sobre tot gràcies a l’afició, que plenava el camp cada dos diumenges i que ens va permetre gaudir una experiència que difícilment tornem a viure. A més, enfrontar-me contra els meus excompanys, amb alguns dels quals he compartit vestuari durant vàries temporades i a qui tinc molt d’apreci serà un gran al·licient.

S.Mateu: Pense que es un encontre molt bonic, tant per als jugadors com per als aficionats, que poden veure el gran potencial que tenen els dos equips del poble. Y per l’àmbit personal amb ganes d’encontrar-me amb els meus excompanys i sobretot amics al terreny de joc.

A.Cambra: Este derbi per a mi significa un partit molt bonic, tant personalment com esportivament, conec a tots els integrants del 1931 i serà interessant enfrontar-me a ells.

Com vas viure la temporada passada la rivalitat entre tots dos Clubs?

J.Mompó: Sincerament, no és que fóra un tema molt freqüent, de fet no parlàvem mai d’això, almenys entre jugadors, més si ni tan sols jugàvem en la mateixa categoria.

S.Mateu: Sincerament, en el vestuari no es parlava de rivalitat ja que en els dos equips tenim amics en comú i hi ha bona relació. Pense que cada equip va fer la seua temporada pel seu camí sense pensar en cap altre equip.

A.Cambra: Pues la veritat es que al estar en categories diferents no es viu tant intensament com enguany, evidentment, però era una rivalitat sana, a l’igual que hi ha enguany.

S’enfronteu diumenge els dos únics equips invictes, penses que serà un duel ofensiu o més defensiu?

J.Mompó: Cada partit és diferent i està clar que no es pot plantejar de la mateixa manera que l’anterior, sobre tot en un camp tan gran com el Clariano que t’exigeix molt i més amb un equip com el 1931, que té una filosofia basada en controlar la possessió de baló. Crec que els dos equips eixirem amb la mentalitat de no cometre cap errada, perquè al fi al cap és un partit que pot decidir-se per xicotets detalls.

S.Mateu: A l’estar els dos equips invictes y en els primers llocs de la categoria es evident que els dos voldrem guanyar el partit per continuar la bona dinàmica. Els dos equips tenim molt de potencial i de segur s’anirà a per la victòria, però mantenint la porteria a 0. Pot ser siga un partit molt complet en eixe aspecte.

A.Cambra: Pense que serà un partit molt ofensiu, ja que els dos equips es caracteritzen per tindre pólvora en la part davantera, però serà un partit molt disputat en totes les parts del camp.

Quin jugador penses potser més determinant o quina serà la clau per emportar-se este històric derbi?

J.Mompó: Per part del 1931, hem de tenir en compte a jugadors d’atac que estan en un bon moment com Omar, Pablo i Lluís. Darrere també tenen jugadors que s’incorporen molt bé a l’atac i constantment per les bandes com Jorge i Rafeta. Nosaltres estem entrenant molt bé, amb moltíssima intensitat, a més hem eixit reforçats de la victòria de la setmana passada. Si eixim a jugar amb la mateixa mentalitat que contra el Contestano, mantenint el bloc unit i sabent quan aprofitar les ocasions de perill, estic segur que li posarem les coses molt difícils al 1931.

S.Mateu: Pense que als dos equips hi ha jugadors tant determinants com veterans que saben jugar aquests partits. Però on realment esta la clau de la victòria es en l’equip, tots guanyem i tots perdem. Sempre junts.

A.Cambra: Es molt difícil pensar en algun jugador determinant que puga decidir el partit, els dos equips arribem en la nostra millor versió, però espere que el detonant siga el meu germà Alberto i el derbi vinga a la Puríssima.

 


Comparte en: