<%=Club.Nombre %>

Toca refer-se i puntuar al "Juan Peiró"


Estrena entrenador esta vesprada el Deportivo Ontinyent visitant el Real de Gandia, en un encontre que començarà a les 16:30, i on el debutant Pablo Iglesias tindrà moltes cares noves respecte l’equip que dissabte passat va dirigir l’ex Guarner davant l’Oliva, i on esperem es faça bona la dita de “entrenador nou = victòria segura”.

I és que Iglesias ha convocat per a este enfrontament al juvenil Joan Revert, qui podria estrenar-se amb el primer equip, a més de recuperar a dos dels lesionats de llarga durada, com Sergio Aran i Maxi o als que es pergueren l’últim partit per sanció: el capità Iñaki i el davanter Cambreta, qui buscarà retrobar-se amb el gol més de dos mesos després.

Serà un partit difícil, no sols per les nombroses baixes que arrossega l’equip: Sanjuan, Corella, Vallés o Antonio d’entre altres, sinó perquè el rival, a banda d’estar per davant dels nostres (amb un partit més jugat), sols ha perdut un partit al seu camp, a més de sumar ja sis jornades seguides puntuant.

De puntuar l’equip agafaria molta moral de cara al partit que ha de jugar dimecres davant el líder CF Gandia, amb el que tancarà el cercle que l’ha portat a jugar consecutivament amb 4 dels cinc primers equips. Sort per a l’equip i especialment per a Pablo Iglesias en la seua estrena.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)