<%=Club.Nombre %>

2n lloc pel Prebenjamí B en Canals


Segon lloc el que va abastar el Prebenjamí B de la FEBO al Torneig de Falles disputat el darrer dissabte, i que organitzat per la UD Canals va tindre també a la UD Almansa com a invitat.

Els de Sergio Aran s’enfrontaren als amfitrions en el partit inaugural, un equip que milita al mateix grup que els nostres prebenjamins de 1r any, i que ens ha guanyat en els dos partits lliguers, tinguent entre les seues files al màxim golejador del grup.

Doncs l’encontre, que finalitzà amb l’empat a zero inicial, es va resoldre als penals amb avantatge pels nostres. Posteriorment els d’Aran tingueren com a rival a un equip format per jugadors de 2n any, fet que en estes edats es nota considerablement. De fet els manxecs no sols superaren els nostres per 10-1, sinó que també golejarien als de Canals per 12-3, pel que es feren amb el triomf final a este torneig.

Ara al nostre Prebenjamí li resta un final de lliga d’allò més emocionant, ja que a falta de set jornades, 5 són els equips que, separats per tant sols vuit punts, es juguen els primers llocs de la classificació. Molta sort per a este tram final de lliga!

 


Comparte en:

  • X (Twitter)