<%=Club.Nombre %>

La Copa: nou objectiu per l'Aleví Femení


Este diumenge comença una nova competició per l’Aleví Femení, després del títol que fa uns mesos (i a quatre jornades de la fi) aconseguiren les jugadores de la FEBO.

Ara les deixebles de Julio Villa, van a competir a la Copa. Una competició que serà molt exigent, ja que el format que presenta és d’allò més atractiu, doncs reuneix als quatre millors combinats de la lliga, en una fase inicial on tant sols jugaran tres partits, i on sols el primer classificat accedirà a la Copa de Campions.

Pel combinat ontinyentí els rivals seran: Llevant B, Alzira i València Fèmines, els quatre conjunts que destacaran notablement sobre la resta durant la darrera lliga.

En total són vuit els grups d’esta categoria en el que han quedat repartits els diferents equips alevins del futbol valencià, amb la mateixa condició: els millors classificats en lliga compartiran el mateix grup, i la resta en altre. Així durant les properes setmanes, i amb format d’una lliga a única volta, estarà en joc l’accés a la propera Copa de Campions.

Sort per les nostres jugadores!

 


Comparte en:

  • X (Twitter)