<%=Club.Nombre %>

Tot apunt pel CAMPUS DE NADAL 2020


Demà comença el CAMPUS DE NADAL que hem organitzat i que en tant sols uns dies va omplir el cup de participants. Van a ser dues setmanes no sols d’aprenentatge i de millora futbolística, sinó que a més aspectes com el companyerisme, respecte i unió d’equip van a inculcar-se als joves participants, que des de categoria Cadet fins Prebenjamins, prendran part estes dues setmanes.

Finalment han estat sis els grups en que s’han repartit els més de 100 jugadors, i que han quedat distribuïts en el GRUP-1, GRUP-2, GRUP-3, GRUP-4, GRUP-5 i GRUP-6, poden consultar en quin grup està cada jugador, sempre respectant l’edat dels xavals.

A més hem d’agrair la confiança que han dipositat els patrocinadors d’este CAMPUS DE NADAL 2020: KAPITALIA.NET , BUNKER-PEPSI i RULL INTERSPORT, gràcies als qui,  tots els participants rebran els detalls preparats.

Tampoc podem oblidar-nos de la resta d’esponsors que ajuden a que el dia a dia a la nostra Escola siga més fàcil per a tots els seus membres, com per exemple Visdeltex o Welcomesport, i que també estaran presents a este Campus de Nadal.

N'hi que dir que durant els dies del CAMPUS, tots trobaran diferents sorpreses, a més de la visita de jugadors professionals de futbol, o xerrades importants referents a temes com l'alimentació i el seu impacte en la competició i millora individual a l'esport.

 


Comparte en:

  • X (Twitter)