<%=Club.Nombre %>

Cadets i Infantils en la lluita per l'ascens de categoria !


Este proper cap de setmana s’acaba la 1a fase de la temporada per a un total de 5 dels nostres equips, amb la bona noticia de que tots ells van a lluitar per l’ascens de categoria, després d’haver confirmat un lloc d’entre els equips que abasten els llocs de dalt, una vegada separada la classificació per la meitat.

Així el Cadet A d’Àngel Guarner es feia amb eixe dret després del triomf de la setmana passada, i a falta de l’important enfrontament del proper cap de setmana, on s’enfrontarà a altre dels equips de la zona alta (Carcaixent), a qui superaria cas de victòria.

Per la seua part el Cadet B de Jorge Corella, qui juga esta vesprada el partit que té pendent, depèn d’ell mateix per abastar el segon lloc a la classificació. Després d’un inici dubitatiu, els nostres acumulen ja 7 jornades imbatuts, i tenen serioses opcions per acabar al més alt possible.

Altre que també es fica al dia amb el partit que juga esta vesprada a La Puríssima és l’Infantil B de Julio Villa. I el seu lloc entre els millors gràcies als 5 triomfs als darrers sis partits, sent també fonamentals els dos enfrontaments que li resten ja que són conjunts també de la part alta.

I qui ja havia confirmat fa setmanes un lloc per lluitar per estar la propera temporada en categoria Autonòmica és l’Infantil A d’Ivan Arcos, qui està signant una campanya d’ensomni; i que tancarà esta primera fase disputant una autèntica final, ja que es veuran les cares els dos primers de la classificació: Carcaixent i CD SB Ontinyent.

I per últim el Cadet Femení de Guillermo Amigo també s’ha colat entre els sis millors, si bé les nostres jugadores no van a lluitar per l’ascens, ja que en fèmines no n’hi ha categoria més elevada. Açò vol dir que lluitaran amb les millors del seu grup a la lliga denominada “or”.


Comparte en:

  • X (Twitter)