<%=Club.Nombre %>

Última jornada abans de la Pasqüa


Últim cap de setmana de competició abans de l’aturada per la Pasqüa, i que a la vegada ficarà el colofó a la lliga 2018/2019 tant per l’Aleví/Benjamí Femení, com al Cadet/Infantil, on tots dos equips acabaran, facin el que facin, en segona posició.

Hagués estat una jornada on tots els equips de la nostra Escola hagueren tingut partit de no ser que ja s’han avançat un parell d’encontres, i on tant l’Infantil A com el Benjamí A guanyaren els seus respectius enfrontaments davant Llevant B (3-1) i Alberic (6-2), ficant-se els de Vicent Vidal en el tercer lloc de la classificació.

De nou molts partits es presenten a priori igualats si fem referència a la classificació, però un d’ells destaca per damunt: el que ha de jugar l’Infantil B al camp de La Canal, i on els nostres poden sentenciar la lliga si superen en 2n classificat, qui es troba a vuit punts quan encara resten sis jornades.

Així s’esperen emocionants els duels de l’Aleví B, Aleví C, Aleví D, Benjamí D i Prebenjamí C, sense oblidar-nos de la visita del líder Aleví A al camp de l’Alzira, qui ocupa el cinquè lloc; i la de l’Aleví E qui defensarà el primer lloc abastat la setmana passada, jugant a Cocentaina.

 

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)