<%=Club.Nombre %>

Miguel Gandia es mostra molt content del nivell al Campus de Pasqua 2021


Com la majoria de les coses que ens agraden, quan més estàvem gaudint, s’acaben. Este serà segurament el sentiment que demà tindran els participants al CAMPUS DE PASQÜA quan se’n tornen a casa i valoren l’experiència que han tingut en estos quatre intensos dies.

I si n’hi havia una persona que tenia particular il·lusió era el Director del Campus, Miguel Gandia, qui per circumstàncies no desitjades es va perdre l’anterior Campus celebrat estos darrers nadals. Per això hem volgut conèixer les seues sensacions d’estos dies a La Puríssima.

Miguel. Quina valoració fas d’estos dies de Campus de Pasqua?

Doncs totalment positiu. Estic content perquè he vist un molt nivell de futbol en els xavals, i a la vegada hem complit l’objectiu que teníem per a este Campus, que era recuperar el futbol que abans vivíem al carrer: jugar, jugar  i passant-seu be. A més hem tingut sort amb l’oratge, si bé demà sembla que serà un poc difícil segons les previsions que estan donant.

Que és el que més t’ha sorprès?

La veritat és que hui m’he trobat en un molt bon nivell al grup d’Alevins. I també he de dir que ahir amb els Infantils, no sols n’hi havia un gran nivell, sinó que a més un comportament excel·lent dels xavals. La veritat és que estic molt content d’haver participat en este Campus.

Tenies l’espineta clavada de no poder estar al Campus de Nadal?

Bueno, les circumstàncies van ser les que van ser i vaig estar fastidiat, però això és la vida: de vegades pensem més enllà i crec que és vital el pensar en hui més que en demà, perquè no sabem que ens pot passar.

Has disfrutat amb els xavals?

Així és. Després d’haver estudiat una carrera per ser preparador físic i posteriorment pel títol d’entrenador, sempre m’he considerat que hagués sigut millor entrenador de xavals que de grans. Pensa que en tots els equips professionals que he estat, per les vesprades m’agradava moltíssim anar a la cantera o les acadèmies i entrenar als xavals, sobretot als d’edat benjamí i aleví.

Ací teniu l’àlbum de fotos tant del dimarts, com del dimecres i de hui dijous.


Comparte en:

  • X (Twitter)