<%=Club.Nombre %>

14 triomfs i 8 derrotes este darrer cap de setmana


Ple de victòries pels equips femenins en una jornada en que l’Infantil A va conquerir els terrenys de Paterna, infringint-li un 0-2 el València B, que demostra el gran moment de joc dels de Vicent Vidal, i que els consolida al grup III de la Preferent Infantil.

L’amateur femení tornava a guanyar un partit dos mesos després, i ho va fer remuntant un 0-2 en contra, el que dóna un baló d’oxigen a les de Pepe Sanchis, que esta setmana rebran l’equip menys golejat del grup.

En esta jornada de nou hem de mencionar els resultats positius del equips de futbol-11, on tots guanyaren a excepció dels Cadets A i C, mentre que en futbol-8, el Benjamí B trencava una ratxa de 6 victòries consecutives en caure a casa del líder.

Crònica del P.D. Ayorense 1  -  Sant Rafel  2

Estava clar que l’Ayorense vs Sanra no anava a ser gens paregut al partit de la 1a volta, on els d’Angel Guarner s’imposaren 10-0 els d’Aiora; però les coses hagueren pogut ser diferents si Salva haguera transformat el penal al poc de començar l’encontre, però el porter local li va endevinar la trajectòria i tocà patir.

I és que no fou fins l’hora de joc que els ontinyentins no pogueren perforar la porteria amfitriona, quan Cambreta en una ràpida contra ficà els rogets per davant. Feia poc que Bernat havia entrat al terreny de joc en substitució de Luis Rabadan, qui abandonà el terreny de joc quan li se’n va eixir el muscle (del que ja està recuperat), i el migcampista ontinyentí fou l’autor del segon gol als 70’.

La incertesa la ficà l’Ayorense ja al tram final, en aprofitar-se d’un excés de confiança de la defensa del Sanra, que va perdre un baló a l’àrea d’Aitor, i que els locals aprofitaren per fer l’1-2 amb el que acabaria l’encontre, no abans que el porter local vegera la segona cartolina groga quasi a l’última jugada del partit.

3 punts més que serveixen per donar més moral encara a un equip que la propera jornada rebrà al colista del grup: Villena B.


Comparte en:

  • X (Twitter)