<%=Club.Nombre %>

La Puríssima va acollir els Campions de les lligues 17/18


Ciutat de Xàtiva A en alevins, l’Alcúdia en benjamins i CFB Gandia en prebenjamins foren els triomfadors al 17é Memorial José Sirera, que divendres passat va servir per reunir els campions de lliga de cadascun dels grups dins de la Delegació de la Ribera, i lliurar-los els trofeus que els acreditaven com als millors de la 2017/2018.

Durant tota la vesprada, i repartits en grups de 3/4 equips, anaren jugant-se partits a les instal·lacions dels Camps de la Puríssima, per a partir de les 19h disputar les semifinals, a les que cap dels tres representants de la FEBO pogueren accedir.

El Prebenjamí B de José Mollà va empatar els seus tres partits, sort semblant tingué l’Aleví Femení de Julio Villa, qui després dels dos primers partits empatats, acabà cedint 0-1 al darrer de la vesprada. I en l’únic triomf pels ontinyentins fou el del Benjamí B, qui es va quedar a un sols gol de jugar les semifinals. Els de Vicent Vidal empataren a zero i guanyaren 1-0, però no fou suficient i el gol-average permetí  a l’Alcúdia jugar tant la semifinal com la final, la qual també va guanyar.

Posteriorment a les semifinals i finals, tots els campions de grup reberen el seu trofeu acreditatiu per la fita aconseguida en este curs futbolístic 2017/2018, amb la presència dels responsables de la Delegació de la Ribera, el Regidor de l’Ajuntament d’Ontinyent Oscar Borrell i també del President de la FEBO Rafa Arcos.

 

 


Comparte en:

  • X (Twitter)