<%=Club.Nombre %>

COMUNICAT OFICIAL


Aquest dissabte, vam ser informats sobre el positiu en una prova PCR realitzada per qüestions esportives en un jugador del nostre 1er Equip. Volem remarcar que es tracta d'un cas positiu totalment asimptomàtic.  

Immediatament el Club va comunicar al CP San Cristóbal, la suspensió del partit de diumenge, on l'Equip Egarenc es va mostrar totalment sensible i al qui agraïm el seu incondicional suport. 

Ahir diumenge i avui dilluns, tots els jugadors i staff tècnic del 1er Equip de la 3a Divisió passaran proves PCR.

Tanmateix el club ha suspès els entrenaments del 1e Equip M fins a conèixer els resultats de totes les anàlisis. 

Volem assenyalar que els protocols de la Generalitat, guiats pel Centre Epidemiològic Central, ens diuen que qui ha estat en contacte directe (*) ha de romandre en quarantena els 14 dies, independentment del resultat.  

(*) Contacte directe: haver estat en contacte amb la persona positiva més de 15 minuts, a una distància inferior a 2 més, amb o sense mascareta les 48 hores anteriors a la primera simptomatologia o del resultat en el cas asimptomàtic.  

Qui sigui dins aquestes premisses, independentment del resultat de la prova,  haurà de romandre confinat aquestes dues setmanes.

El CFIGUALADA espera conèixer els resultats de totes les proves (entre avui i demà). En el cas de que hi hagi algun altre positiu els entrenaments i partits se suspendran fins el 14 de setembre. 

En el cas de que siguin tots negatius els entrenaments es poden reprendre el dimecres, i així els partits de dissabte amb l'Atlètic Lleida i diumenge amb el Girona B es podrien celebrar.

Lògicament, sense els jugadors que han estat contactes directes. 

El CFIGUALADA continuarà essent molt insistent en el compliment de totes les mesures sanitàries dins el camps. A la vegada que recomana, fora d'ell, evitar contactes directes i evitar, en la mesura del possible, ser en espais petits i tancats. 

El CFIGUALADA farà proves de la Covid-19,  de manera aleatòria, a jugadors/res i cos tècnic (Global del club) per tal de ser el màxim eficients possibles i poder seguir, amb la nova normalitat, gaudint del futbol el màxim possible. 


Comparteix a:

  • X (Twitter)