<%=Club.Nombre %>

Segona opció perquè l'Infantil B es proclame Campió en un cap de setmana decisiu


Si la setmana passada n’eren 6 els equips que s’acomiadaven de la lliga 2018/2019, este cap de setmana sols l’equip Juvenil de Pepe Pla serà qui despedirà el curs lliguer, en un partit on es juga el seté lloc a la classificació.

Però l’atenció principal de nou l’acapararà l’Infantil B, qui torna a tindre una segona opció per proclamar-se campió i recuperar la categoria perduda la temporada passada. En este cas els d’Alex Tolsà tornen a jugar a La Puríssima, però ho faran davant un rival al que ja superaren en la 1a volta: el Vallada, equip cuer que no deu ser complicat perquè els infantils de primer any aconseguixen l’ascens a 1a Regional.

Qui en canvi no té marge d’error és el Cadet A, qui esta mateixa vesprada visita a un equip ja descendit i que no depèn d’ell mateix. Qualsevol cosa que no siga el triomf, els condemnaria al descens. En canvi el Cadet B amb la seua victòria la setmana passada, garantia la categoria, mentre que el Cadet C ha d’afrontar dos partits entre divendres i diumenge.

De la resta del cap de setmana destaquen els tres desplaçaments que han de fer els nostres equips de futbol 8 a Castelló de la Ribera, i el que serà l’última jornada a la fase de grups en la Copa tant de l’Aleví com del Cadet Femenins.


Comparte en:

  • X (Twitter)