<%=Club.Nombre %>

Final temporada 2017/18


Se acerca el final de la Temporada 2017/18, donde ya todas las competiciones han concluido -solamente nos queda que el Alevin A dispute la fase balear en Mallorca el proxima sábado 9 de Junio ; y la fiesta de Clausura de los PreBenjamines para el viernes 1 de Junio a las 19:00 en nuestro estadio , Sant Bartomeu,-

Primeramente agradecer a los que no estaran el proximo curso entre nosotros por el trabajo realizado.

 

Joan Melia deja el cargo de coordinador y de entrenador- al cual agradecemos estos tres años de trabajo en el club. Ha sido un placer, y desearle lo mejor.

Sergi Castilla - deja el juvenil, y emprenderá una nueva etapa en el Sporting Juvenil Nacional. Tambien agradecerle este año entre nosotros, y suerte en su nueva andadura.

Por lo que respecta a las diferentes plantillas, podemos presumir de Futbol 8; ya que hemos sido el club con muy buenos resultados -posiblemente los mejores de la isla- al conseguir el titulo de liga Alevin (ademes del 3r puesto en el nivel 2, y el primer puesto en el nivel 3),, y el Categoria Benjamin hemos conseguido meter a 2 equipos en el primer grupo, y sumando mas puntos en total que cualquier otro club;; y en el nivel 3 hemos sido colideres, quedando segundos con los mismos puntos que el lider). O sea con nota de Sobresaliente

 

En Futbol 11, ha sido un poco mas complicado : el Infantil , despues de luchar por la terecera plaza, se ha conformado con el cuarto lugar. EL Cadete, despues de perder la primer  categoria, se ha paseado por el grupo dos consiguiendo facilmente el primer puesto. El Juvenil B ha ido de menos a mas, y ha quedado a mitad de la tabla. El Juvenil Nacional ha peleado hasta el ultimo suspiro para conseguir la permanencia, pero al final no se ha podido conseguir y hemos perdido la categoria. El Regional ha estado a un gran nivel, en muchas fases de la liga ha estado copando la primera plaza, pero al final nos hemos conformado con un tercer puesto.

--------------------------------------------------------

S'acosta el final de la Temporada 2017/18, on ja totes les competicions han conclòs -només ens queda que el Aleví A disputi la fase balear a Mallorca el proxima dissabte 9 de juny; i la festa de Cloenda dels prebenjamins per al divendres 1 de juny a les 19:00 al nostre estadi, Sant Bartomeu, -

Primerament agrair als quals no estaran el proper curs entre nosaltres pel treball realitzat.

 

Joan Melia deixa el càrrec de coordinador i de entrenador- al qual agraïm aquests tres anys de treball al club. Ha estat un plaer, i desitjar-li el millor.

Sergi Castella - deixa el juvenil, i emprendrà una nova etapa a l'Sporting Juvenil Nacional. També agrair-li aquest any entre nosaltres, i sort en la seva nova marxa.

Pel que fa a les diferents plantilles, podem presumir de Futbol 8; ja que hem estat el club amb molt bons resultats -possiblement els millors de l'illa- en aconseguir el títol de lliga Aleví (ademes del 3r lloc en el nivell 2, i el primer lloc en el nivell 3) ,, i el Categoria Benjamin hem aconseguit ficar a 2 equips en el primer grup, i sumant més punts en total que qualsevol altre club ;; i en el nivell 3 hem estat colíders, quedant segons amb els mateixos punts que el líder). O sigui amb nota d'Excel·lent

 

En futbol 11, ha estat una mica més complicat: l'Infantil, després de lluitar per la tercera plaça, s'ha conformat amb el quart lloc. EL Cadet, després de perdre la primera categoria, s'ha passejat per el grup dos aconseguint fàcilment el primer lloc. El Juvenil B ha anat de menys a més, i ha quedat a meitat de la taula. El Juvenil Nacional ha lluitat fins a l'últim sospir per aconseguir la permanencia, però al final no s'ha pogut aconseguir i hem perdut la categoria. El Regional ha estat a un gran nivell, en moltes fases de la lliga ha estat copant la primera plaça, però al final ens hem conformat amb un tercer lloc.

Comparte en:

  • X (Twitter)