Resten 3 partits per completar la jornada

A falta de jugar-se 3 partits durant els propers dies per completar la jornada, d’esta hem de destacar el nombre de d’enfrontaments que acabaren sense guanyador, el cap de setmana on més empats han obtés els encontres amb representació dels equips de la FEBO.

De nou la creu del cap de setmana l’han protagonitzada els equips de futbol-11, ja que tots ells han perdut els seus matx, a excepció de l’Infantil A i B i del Cadet Femení. Mentre els primers continuen plasmant el bon treball als seus partits i s’afiancen al meitat de la classificació, els de Vilxes augmenten el seu avantatge respecte el 2n classificat. Per la seua banda les xiques de Pau Calatayud fiquen més pressió al líder, després de golejar este darrer diumenge.

En futbol-8 ressenyar el primer partit que no guanya l’Aleví A, qui va empatar al darrer minut en Guadassuar. Malgrat açò continuen liderant el seu grup. Els altres empats els protagonitzaren l’Aleví E, el Benjamí A (2n a la classificació) qui rebia el 3r classificat i el Benjamí C, conjunt que sumava el seu primer punt en lliga.

La golejada del cap de setmana la va protagonitzar l’Aleví B, qui guanyà a Cullera, mentre que els tres equips prebenjamins solventaren els seus respectius partits. Entre dilluns i dimecres es tancarà esta jornada amb els partits de l’Aleví C (en Muro), Benjamí D (contra Aielo B) i Querubí (a casa de l’Albaidense).

Crònica de l’Atlètic Muro 1  -  Sant Rafel  0

Es presentava este partit com a ideal per a trencar la ratxa de les últimes setmanes, però no fou així, i els d’Àngel Guarner es quedaren sense marcar per primera vegada en un partit com a visitants, sumant així la tercera derrota consecutiva.

I això que foren els del Sant Rafel els primers en poder fer gol, quan Cambreta estavellava un xut al travesser passat el quart d’hora. Els locals gairebé inquietaven la porteria de Valiente, i era Bernat qui disposava d’altra clara oportunitat per avançar-se, instants abans del descans.

En la represa els de Muro apretaren més si cap, i a l’hora de joc feien l’únic gol de la vesprada, gràcies a que minuts després, el porter ontinyentí abortara el que haguera estat el 2-0. Els canvis a les files rogetes (ahir de blanc) incitaren a una reacció, que fou tallada quan l’àrbitre li anul·là un gol a Iñaki. Tot seguit els amfitrions estavellaren un baló al pal en el que seria la darrera ocasió clara de gol.

Jugaren pel Sanra: Valiente, Àlex (Luis 64’), Iñaki, Salva (Toni 64’), Huertas (Lurbe 64’), Navarro, Christian, Bernat (Maxi 55’), Aran, Francesc i Cambreta.

La propera jornada, el Sant Rafel rep la visita de la Peña Madridista d’Ibi, un conjunt que en el mes de novembre no havia perdut cap partit, si bé és cert que sols ha guanyat un encontre en el que portem de lliga, i al que el Sanra ha de guanyar per trencar la dinàmica negativa dels darrers partits.