<%=Club.Nombre %>

Omar Cortés torna a fitxar pel Club Deportivo Esport Base Ontinyent


El futbolista ontiyentí, Omar Cortés Ferrero, ha fitxat pel Club Deportivo Esport Base Ontinyent per a formar part de l’equip amateur masculí. El jugador arriba de l'Ontinyent 1931 CF amb qui ha aconseguit l'ascens a Preferent.

Els motius del canvi “són per la feina, ja que en categories superiors hi ha que dedicar més temps i ara mateix tinc un horari que no m’ho permet al treball i, a banda, perquè em fa molta il.lusió tornar al Club on jo m'he criat des de que sóc menut. A més és el meu barri, Sant Rafel, i també em fa molta il.lusió sumar-me a un projecte seriós: el repte de pujar de categoria, i damunt estant amb gent que també conec des de fa molt anys”, ha expressat el jugador.

Omar Cortés ha manifestat que ha passat “una bona temporada al Ontinyent 1931 CF i ha estat a gust, a pesar de les dificultats que s’han donat per la pandèmia, però el premi ha sigut ser campions i estic molt content d’haver parcipat”.

El Director Esportiu, Pascual Donat, ha apuntat que la incorporació de Omar al vestuari va a ser molt satisfactòria, ja que coneix als seus companys i és de la família, i al terreny de lloc va a sumar als resultats dels encontres esportius, no sols per la seua valia esportiva, sino també per la seua experiència futbolistica". 

El jugador que ha senyalat que encara es considera del ‘Sant Rafel’, l’origen de l’escola del Club Deporttivo Esport Base Ontinyent, conegut així perquè va nàixer en este barri de la ciutat, juga en posició d’extrem i és un futbolista molt habilidós i ràpid.

Omar Cortés ha jugat durant almenys quatre anys a l’equip amateur de l’escola, i abans de fitxar pel Ontinyent 1931 CF, va estar dos temproades en l’Olleria CF.


Comparte en:

  • X (Twitter)