<%=Club.Nombre %>

Encetada la campanya d'abonaments pel Deportivo Ontinyent 22/23


Tal i com vam anunciar, ja tenim en marxa la “Campanya d’abonaments” per la temporada 2022/2023, per poder gaudir dels partits que ha de jugar el Deportivo Ontinyent en la seua estrena a la Regional Preferent. Amb l'entrega a l'Alcalde de la ciutat Jorge Rodriguez, així com al Regidor d'Esports Oscar Borrell i el de Serveis Municipals Manolo Cuesta, encetavem esta campanya d'una il·lusionant temporada.

Quatre van a ser les opcions per poder adquirir el pase de temporada de cara als 17 partits que es jugaran a La Puríssima la propera 22/23, on la FFCV recuperarà la normalitat després de la pandèmia, i que va obligar a modificar els grups i participants a les diferents categories.

A banda de poder apropar-se als Camps de La Puríssima de dilluns a divendres i en horari de 17:30 a 20:00, podran adquirir-se presencialment als comerços FRAGANCES&COLORS ONTINYENT i en MAYORAL ONTINYENT, en el seu horari comercial habitual de 10:30 a 13:30 i de vesprada de 17:30  a 20:30.

I enguany hem activat la possibilitat de poder personalitzar el corresponent abonament de temporada mitjançant l’apartat TIENDA de la nostra web, on podràs adquirir el pase per la 22/23 en les diferents modalitats: abono individual per 40€ i abonament pels pares de jugadors de la nostra Escola al preu de 20€. A més es crea un abonament pels menors de 18 anys per 15€ i altre pels jubilats al preu de 20€. Estos dos últims grups hauran d'adquirir, previa comprobació de l'edat, els abonaments a La Puríssima.


Comparte en:

  • X (Twitter)